Servicii IT & Web

"Servicii IT și web de încredere, cu echipe proprii de ingineri profesioniști, oferind rezolvări rapide și eficiente pentru orice provocare tehnologică."

Aplicatii mobile

Dezvoltăm aplicații mobile inovatoare, adaptate nevoilor dvs., oferind experiențe captivante și funcționalități avansate pentru succesul digital.

Programare custom

Soluții de programare personalizata in PHP, Node.js și altele, adaptate exact nevoilor dvs. deoarece dispunem de echipe mixte de programatori.

Web design

Web design captivant și funcțional, modelând online-ul în experiențe vizuale remarcabile și eficiente. Dezvoltam site-uri de prezentare si magazine online.

Retelistica si mentenanță

Realizăm și întreținem eficient rețele de calculatoare pentru companii, garantând securitate și fiabilitate, inclusiv sisteme de backup pentru protecție continuă.

Servere gazduire

Ingineri specialisti in servere web. Infrastructură superioară, cu centre de date de înaltă calitate situate în locații sigure, cu hardware la nivel enterprise.

Securitate IT

Iți protejăm datele confidențiale și luptăm împotriva oricărui tip de atac cybernetic. Teste de penetrare și identificarea vulnerabilităților sistemelor informatice.